Големия Маргин излезе от съда невинен

Големия Маргин излезе от съда невинен
Големия Маргин излезе от съда чист и невинен. Снимка: novini.bg
A A+ A++ A

Големия Маргин излезе от съда напълно невинен, след като 8 години бе в схватка с Темида. Очакването, че една от митичните фигури в ъндърграунда ще бъде обвинен като ръководител на група за разпространение на наркотици, не се оправдаха.

В подготвяния дълго от прокуратурата и внесен в съда обвинителен акт става ясно, че името на Красимир Маринов изобщо не фигурира. За лидер на бандата е сочен ромският бос Стефан Бонев-Сако. Той обаче е склонил за преговори с обвинителите и е поискал споразумение, научи "Стандарт".

Големия Маргин за трети път се измъква чист след шумни акции на полиция и прокуратура. През 2012 г. той и брат му Николай бяха оправдани от Върховния касационен съд по обвинението, че са замисляли убийствата на ген. Любен Гоцев и покойните Никола Дамянов и Иван Тодоров-Доктора.

После прокуратурата не можа да докаже, че Маргините са замесени в разстрела на радиоводещия Боби Цанков. След убийството му през 2010 г. Красимир бе арестуван, а по-малкият Николай изчезна и "Интерпол" тръгна по петите му. През юни 2013 и това обвинение падна.

#Големия Маргин #Боби Цанков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници