Малкия Маргин бил вече у дома

Малкия Маргин бил вече у дома
A A+ A++ A

Изчезналият преди няколко години насред съдебно разследване за престъпна дейност Николай Маринов - Малкия Маргин се бил прибрал в страната инкогнито, съобщават в криминалните си хроники електронни издания. За това се съдело от усилената охрана на резиденцията му в подножието на Витоша и най-вече от факта, че по оградата бил пуснат ток.

Соченият за бос на мафията и бивш съдружник в групировката СИК е у нас от няколко месеца, но упорито избягва да се появява пред публика, за да си спести скандали и осветляване в медиите, обяснил пред "Всеки ден" негов приближен.

Николай Маринов бе в неизвестност от януари 2010 г.,когато внезапно се изпари след убийството на Боби Цанков в центъра на София. По-големият му брат Красимир прекара известно време зад решетките, след като прокуратурата повдигна обвинения на двамата, че са подбудили неизвестно лице да убие Цанков. До 2013 г. обаче нямаше напредък по разследването.

Сега зад строгото спазване на правилото никакви кръчми и публични дефилета наблюдателите виждат намесата именно на баткото. Големия Маргин разпоредил по оградата на палата от ковано желязо да бъде пуснат ток с напрежение 110 волта. С цел да се избегнат инциденти, по дувара са наслагани табели с предупреждение „Внимание, опасно за живота".

Хора от квартала пък споделиха, че охранителите са толкова ревниви при изпълнение на задачата си по личната безопасност на братята, че всеки светнат прозорец от съседна къща привлича вниманието им.

Държавното обвинение не откри доказателства за вината на братя Маргини за покушението на радиоводещия. Затова през юли същата година наказателното производство спрямо Николай и Красимир Маринови бе прекратено, така и по-малкият брат се оказа чист пред закона.

#Малкия Маргин #Големия Маргин #Николай Маринов #СИК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници