Belkin представи нови клавиатури iPad Air

Belkin представи нови клавиатури iPad Air
A A+ A++ A

Както обикновено, производителите на аксесоари за мобилни устройства също се готвят за премиерата на нови продукти на Apple. Belkin дори успяха да изпреварят събитията и публикуваха информация за две нови клавиатури за iPad Air. Разбира се, от компанията не съобщават, че те са съвместими с очаквания нов модел, тъй като те ще работят и с настоящата версия на таблета.

Едната клавиатура QODE Slim Type разполага с предпазител за екрана на таблета, който се превръща в поставка и използва Bluetooth за връзка. Трябва да отбележим и различната подредба на клавишите, която според Belkin е по-удобна и позволява по-бързо писане. Потребителите няма да могат да избират измежду различни цветове, тъй като клавиатурата ще се продава само в черно. Цената й е 99,99 долара.

QODE Ultimate Pro пък разчита на алуминий като използвания в самолетостроенето и се предлага в светлосиво и тъмносиво. Тази клавиатура може да работи цяла година с една и съща батерия и също така е подсигурена с гумени уплътнения, които изолират клавиатурата от екрана на таблета. Този модел се включва и изключва автоматично и също служи и като калъф за таблета. Има и подсветка за клавишите с три различни степени на яркост. Цената на QODE Ultimate Pro е 149,99 долара.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите