Jenite.bg подкаст: Християна разкрива мислите си за Виктория, Йоана и предстоящите събития в имението

Jenite.bg подкаст: Християна разкрива мислите си за Виктория, Йоана и предстоящите събития в имението
A A+ A++ A

"Досега няма синхрон, в който Виктория да е казала добра дума за някого, но въпреки това с Йоана си делят първото място по зло", споделя Христиана в Jenite.bg Подкаст.

Освен, че я обявява за най-големия злодей в къщата, Християна смята също, че Йоана няма истински симпатии към Алек, а просто иска да стане по-водеща фигура от Виктория.

А как ще се развият събитията в имението, според Христиана? Силви излезе, но значи ли това, че обстановката ще придобие по-лежерен характер?

"Ооо, не, в никакъв случай! Ще е много тежко и според мен на мушка ще бъде Маги!", предполага Хриси.

Макар да обвиняваха именно Християна за голяма част от скандалите сред момичетата, сякаш те са в разгара си сега, когато тя вече не е част от предаването.

"Доакто бях вътре аз бях скандалджийката и на давах на останалите поле за изява. Но пък сега те разгръщат своя потенциал.

А защо се сформира скандалът със Силви?

"Силви не влизаше в пряк конфликт, но дразнеше с поведението си. В крайна сметка сме едно домакинство, в което трябва да се съобразяваме. Силви просто не се вписваше в него, а аз трябваше да влизам в ролята на леля Цецка от столовата", сподели Хриси.

Имала ли си е приятел, докато е била в къшата и обвързана ли е в момента? Защо изгониха Васка на толкова ранене етап? Защо на Алек не му допадна целувката с Хриси? Изненадана ли е била, когато Надя "изяде" всичките пайове? Гледайте и ще разберете!

#Jenite.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници