Jenite.bg подкаст: Люси обсъжда „Ергенът“, потенциалните победители и скандалите

Jenite.bg подкаст: Люси обсъжда „Ергенът“, потенциалните победители и скандалите
A A+ A++ A

Време е да отрием новия сезон на "Ергенът" и при нас! За да обсъдим епизодите до момента поканихме една от най-запомнящите се участнички в първия сезон, а именно Люси!

"Гледам всяка една серия! Голяма част от участничките много ми допадат - различни са и като професии, и като хора!", отече веднага тя.

Но да си дойдем на думата като първо разнищим образа на самия Ерген. Всеобщото мнение е, че Алек е симпатичен, интелигентен и възпитан мъж, но може ли да задмине Виктор?

"Симпатичен ми е, аз харесвам мъже със светли очи! Нещо му липсва, за да кажа "какъв е красавец!" и бях изненадана, когато каза, че е на 2 години"', сподели Люси.

Определено е трудно и да разберем повече за него и предпочитанията му, тъй като наистина не говори особено много за себе си, бързайки да засипе дамите с безкрайни комплименти. Коя дама би избрал, поне на този етап, все още е мистерия.

Досега в предаването наблюдаваме някои разлики, които го отличават от първите два сезона. За първи път видяхме среща, която продължи два дни, станахме свидетели и на възрастовите разграничения сред дамите - това показва, че наистина можем да очакваме неочакваното тази пролет. Но забележката към формата си остава искаме да виждаме повече от срещите на Алек с дамите, тъй като би било чудесно да съпреживеем разговорите и изживяванията им.

Защо предаванията се опитват да наложат, че жените над 30-годишна възраст гонят последния влак? Пада ли си повече Алек по по-зрелите дами във формата? Коя е участничката, която заслужава да спечели сърцето му? Как ще развият събития за черната овца в този сезон? Всичко това и още много разберете в новото ни видео:

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници