Продават за 360 000 евро къщата на джигита Начо, който погуби Феро Спасов

Продават за 360 000 евро къщата на джигита Начо, който погуби Феро Спасов
A A+ A++ A

Брокерска агенция търси купувач на къщата от близо 500 кв.м, който обитава Начо Пантелеев в Лясковец. Негови роднини са обявили цена от 360 000 евро за луксозната 3-етажна къща с 6 спални, три бани, гаражи, голям двор, котелни и складови помещения, работилници. От сайта на агенцията става ясно, че обявата за имота е публикувана преди 6 дни.

"Къщата е завършена през 2004г., като при строителството са използвани най-висок клас материали – поставена външна и вътрешна изолация, облепена е с естествен камък, поставена PVC дограма, парапети от ковано желязо, вносен гранитогрес, теракота и санитария, както и джакузи в едната баня. Отоплението е решено чрез котел на газ с радиатори и подово отопление във всички стаи", се посочва в обявата.

В същия двор е разположена едноетажна тухлена къща, състояща се от спалня, хол с кухненска част и санитарен възел, като отоплението и охлаждането е решено чрез два климатика. Дворното място е с площ от 1206 кв.м, достъпно от две улици, като в задната му част е обособен паркинг за над 8 автомобила.

Адвокатът на Начо, Венцислав Фоти коментира, че не е уведомен за продажбата и отново подчерта, че имотът не е собственост на клиента му.

#Начо Пантелеев #Ферарио Спасов #имот #имоти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Имоти
Последно от Имоти

Всички новини от Имоти »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници