СНИМКИ Ето го най-скъпия имот за продажба у нас! Транспортен бос му търси 11,5 милиона долара

СНИМКИ Ето го най-скъпия имот за продажба у нас! Транспортен бос му търси 11,5 милиона долара
A A+ A++ A

Това имение, със стъклено покритие, може да изглежда все едно, че е от Бевърли Хилс, но се появи на имотния пазара на 10 500 km от тузарския квартал. Става дума за столицата на България - София, пише Mansion Global.

Уникалната къща се продава за 10,5 милиона евро (11,5 милиона щатски долара), което го прави най-скъпият имот в страната.

Разпростиращ се на три етажа и на около 2000 кв. м, затвореният имот е същинско олицетворение на лукса.

Отвътре домът е с три спални. Стилът е елегантен и модерен, върху отворен план с бял интериор, таваните са с двойна височина, подовете са мраморни.

Кухненската зона има изцяло бели плотове и шкафове, както и огледален гръб и скрит телевизор, който излиза от кухненския остров.

Има и тераси, фитнес зала, гараж и френски прозорци, които гледат към околието и близката Витоша планина.

Отвън има голям басейн, заобиколен от зеленина с бонсай дървета.

Цените на жилищата в България са се повишили с 14,6%, което я поставя на 13-то място в класация от 56 държави, базирана на годишен ръст на цените през третото тримесечие на 2022 г., според най-новите данни на Knight Frank.

Имението е на собственика на транспортната компания "Биомет“ - Ваньо Алексиев, пише вестник "Телеграф".

Половинката на Алексиевв – Цвети Василева, е блогърка и инфлуенсър и често пуска видеа в Ютуб, на които се вижда интериорът на къщата като фон. Цвети Василева, а и самият Алексиев са запалени по спорта и здравословния начин на живот, за което тя разказва в някои от клиповете си – как например да поддържаме перфектна форма с диета от 1200 калории на ден.

Двойката е запалена и по скъпите коли, за което свидетелстват редица снимки в социалните мрежи. През 2018 г. бизнесменът се похвали, че е купил лимитирано "Бугати Широн“ на стойност 5 млн. лв.

#луксозни имоти #недвижими имоти #скъпи имоти

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Имоти
Последно от Имоти

Всички новини от Имоти »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници