Какви са версиите след двойното убийство в Лозен

Какви са версиите след двойното убийство в Лозен

стоп кадър

A A+ A++ A

Прокуратурата повдигна обвинение за умишлено убийство на 34-годишния Чавдар Бояджиев, задържан заради откритите край софийското село Долни Лозен две тела. Мотивът - поискал, но не получил пари от тях.

При разпита си мъжът признал за още едно убийство, извършено миналата пролет. Именно заради забавеното производство по това предишно престъпление и факта, че Бояджиев е на свобода, във вътрешното министерство и в прокуратурата поискаха оставки.

В неделя жителите на селото се събраха на протест пред кметството, за да поискат справедливост и сигурност. „Познавам Чавдар от много години, но в последно време много се промени. Преди излизахме, ходехме за риба, никакви проблеми не е имало”, заяви жител на протеста.

„Надявам се този човек да си плати и дано никога не излезе. Виждала съм го сутрин да тренира, но никога не съм очаквала, че е способен на такова нещо”, каза жител на протеста.

Кметът на с. Лозен Георги Младенов разказа, че Чавдар Бояджиев живее в селото от 6-7 години, работил е в Германия, а тук – в местен магазин като общ работник. Живее с майка си в селото, но никой не е виждал семейството.

„Не е имал такива изяви, за да се предполага, че може да се случи такова нещо”, добави Младенов. „Не знаехме нищо за този нощен живот, който може би е водил.”

Местните искат справедливост, сигурност и отговори. Негодуванието на жителите е насочено и към Бояджиев и към властите. "Жителите искат възмездие. Искат правда. Искат закони", заяви кметът на селото.

#Лозен

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници