Хлад и дъжд в първия есенен ден

Хлад и дъжд в първия есенен ден
A A+ A++ A

Хладно време с облаци и дъжд прогнозират синоптиците за първия ден на астрономическата есен, която настъпва утре в 11:20 часа.

През нощта и утре ще е предимно облачно, на места в Южна България с валежи от дъжд. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър, предимно от изток.

Минималните температури ще са между 12° и 17°, а максималните между 22° и 27°. 

Над Черноморието облачността ще е значителна с превалявания от дъжд, главно по южното крайбрежие. Ще духа до умерен източен вятър. Максимални температури 24-26°. Температурата на морската вода е 22-24°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.

Над планините ще има значителна облачност, а билата ще са в мъгла. Главно в Рило-Родопската област ще превалява дъжд, на места с гръмотевици. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра - около 18°, на 2000 метра – около 11°.

В четвъртък над страната ще има предимно значителна облачност. На места ще превали дъжд. Вятърът ще е слаб, постепенно ще се ориентира от юг-югозапад. Минималните температури ще са между 13° и 18°, а максималните между 21° и 26°.

#астрономическата есен #дъжд

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Времето
Последно от Времето

Всички новини от Времето »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници