Миков: Кадиев приключи, да е жив и здрав

Миков: Кадиев приключи, да е жив и здрав
Михаил Миков Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Кадиев приключи и смятам, че това е всичко по въпроса. Коментарите около този случай ще заглъхнат с напредъка на предизоборната кампания. Ясно е, че той ще се номинира от друг проект. Да е жив и здрав. Това заяви лидерът на БСП Михаил Миков в студиото на Нова телевизия.

Повод за коментара е изключването на Героги Кадиев от партията. Соцдепутатът бе изключен и от БСП, след като в четвъртък бе отстранен от парламентарната група на левицата. Това съобщиха участници в партийния пленум на "Позитано" 20 в събота.

„Огорчението на редовия социалист от такъв тип поведение е много голямо. Само желанието за кариера не може да е мотив за участие в политиката. Политическото номадство е измама към тези, които са дали гласа си”, категоричен бе Миков.

Той обясни, че с Кадиев са поговорили: „Казах му, че това е грешка. Действията му обаче са проект. Но за нас този случай е приключен. Този случай не е важен за бъдещето на левицата”.

До изключването на Кадиев се стигна, след като той реши да се кандидатира за кмет на София, а после бе взето решение да го издигнат АБВ и социалдемократите на Георги Анастасов, които създадоха коалиция "Сердика".

През седмицата Кадиев обяви, че води преговори с десет партии да го номинират за кмет.

#Михаил Миков #Миков #БСП #Георги Кадиев #Кадиев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници