Орландо Блум и Миранда Кер се отказаха от развода

Орландо Блум и Миранда Кер се отказаха от развода
Снимки: Фейсбук, ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Звездната двойка Миранда Кер и Орландо Блум отново изненадаха своите фенове с решението да прекратят развода си. 

Двамата в момента имат нов живот и тази нова стъпка озадачи всички, които веднага решиха, че двойката се събира. Оказа се обаче, че те се опитват да запазят топлите отношения помежду си заради сина си Флин.

"С Орландо продължаваме да бъде близки, както и преди, така че Флин прекарва няколко дни с него, а след това аз се връщам и го взимам при себе си. Той винаги е с някой от нас", споделя Миранда.

Тя разкрива още, че двамата са с Орландо са си купили къщи в съседство в Лос Анджелис и всеки ден са заедно. "Смятаме, че това решение е правилно за нашия син. Сега с Орландо живеем на 5 минути един от друг. Всичко се върти около сина ни и неговото благополучие", допълва топмоделът. "Ние винаги много ценим възможността да бъдем заедно. Орландо сега се снима новия филм от поредицата "Карибски пирати" в Австралия. Флин също е тук", заявява красавицата.

Двойката се раздели през 2013 година, но така и не стигнаха до развод. И докато Миранда има нова връзка, с 25-годишния милиардер Ейвън Шпигел, то Орландо непрекъснато е засичан с различни красавици.

#Миранда Кер #Орландо Блум #Флин #Карибски пирати

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници