Деца до 7 години могат да гледат безплатно Хулио Иглесиас

Деца до 7 години могат да гледат безплатно Хулио Иглесиас
A A+ A++ A

Деца до 7-годишна възраст ще могат да влизат на концерта на Хулио Иглесиас напълно безплатно, но с придружител и попълнена  декларация, припомнят организаторите от "Лауд консертс". 

Документът може да бъде изтеглен от  www.loudconcerts.com или от ТУК. Може да бъде получен и от охраната в деня преди самото събитие - 26 май, на входове В0 и B1 на зала “Арена Армеец”. Декларацията, която е необходима за всички лица под 18 години, трябва да бъде попълнена, подписана и  представена на входа на залата, като няма нужда от нотариална заверка.

Билети все още може да се купят на цени от 60 лева до 170 лева, в зависимост от местоположението, като касата на залата ще бъде отворена до началото на концерта.

В залата няма да се допуска внасянето на застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така  внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства, предупреждават организаторите.

Хулио Иглесиас пристига в страната ни ден по-рано. Той ще доведе първородния си син Хулио Иглесиас- младши (на снимката горе), който също ще се изяви пред българската аудитория.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#музика #концерт #Хулио Иглесиас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници