Дейвид Линч: Слуховете не са това, което са

Дейвид Линч: Слуховете не са това, което са
A A+ A++ A

Дейвид Линч внася успокоение сред почитателите на "Туин Пийкс", обезпокоени от финансовите въпросителни около продължението. Съобщението, което режисьорът е качил в Туитър, е в стила на култовия сериал:

"Драги читатели на Туитър. Слуховете не винаги са това, което се смята. Случва се отново. "Туин Пийкс" се връща на екраните на „Шоутайм", написа Линч.

Сериалът "Туин Пийкс" излезе през 1990-1991 г. и се състоеше от 30 серии, разделени на два сезона. Негови създатели бяха Дейвид Линч и Майкъл Фрост (продуцент и сценарист).

В началото на април Линч обяви, че няма да режисира продължението на сериала заради несъгласие с финансите, определени от продуцента - телевизията „Шоутайм".

„След година и четири месеца преговори напускам проекта, защото не са предложени достатъчно пари да направя сценария по начина, по който той трябва", писа тогава в Туитър създателят на култовата поредица.

Линч добави, че тв мрежата не се е отказала от сериала и възраждането му може да продължи и без него. „Аз обичам света на Туин Пийкс и ми се иска нещата да се бяха развили другояче", бяха думите му.

И от „Шоутайм" изразиха съжаление: „Натъжени сме от днешното становище на Дейвид Линч, тъй като вярвахме, че работим по решаването на проблемите по няколкото оставащи конфликтни точки в сделката. „Шоутайм" също обича света на Туин Пийкс и ние продължаваме да се надяваме, че можем да го върнем към славата му и с двамата му оригинални създатели - Дейвид Линч и Марк Фрост".

Към момента все още няма потвърждение от тяхна страна, че преговорите с режисьора са довели до споразумение.

През януари от „Шоутайм" потвърдиха, че Кайл Маклоклан ще се завърне в сериала в ролята на специален агент Дейл Купър. Шоуто е планирано да тръгне в ефира през 2016 г. и да съвпадне с 25-ата годишнина от финала на оригиналните серии.

 

#Дейвид Линч #Туин Пийкс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници