Джони Деп и Амбър заедно - за първи път след сватбата

Джони Деп и Амбър заедно - за първи път след сватбата
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Младоженците Джони Деп и Амбър Хърд бяха забелязани заедно - за първи път, откакто сключиха брак и след като американската преса разпространи слухове, че били на крачка от раздяла.

Двамата били заснети, хванати за ръце, в Бризбейн, Австралия (на снимката долу), където Деп снима новата част от "Карибски пирати".

В началото на седмицата списание "Пийпъл" съобщи, че връзката им е в беда, но информацията вече е свалена от интернет страницата на изданието. Неназован източник, близък до двойката, разказа, че те "все още са много влюбени един в друг" и "винаги са били заедно, но им се налага да пътуват много", и още, че "след всяко пътуване по работа се връщат у дома".

Двамата живеят заедно и са много влюбени, въпреки слуховете за раздяла, заяви още източникът.

Междувременно, представител на Деп отхвърли слуховете, че снимките на новия филм "Карибски пирати" са отменени заради травма на главния актьор. Той напусна снимачната площадка в Австралия заради травма на ръката и наложилата се операция в САЩ.

След инцидента снимките бяха замразени, но говорителят на Джони Деп заяви, че той ще се върне по график и снимките ще продължат, както са планирани. /ДД

#Бризбейн #Австралия #Карибски пирати #Амбър Хърд #Джони Деп #актьор #кино

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници