Жизел Бюндхен се разходи за последно по подиума

Жизел Бюндхен се разходи за последно по подиума
снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Супермоделът Жизел Бюндхен се разходи за последно по подиума. Тя дефилира по време на седмицата на модата в Сао Пауло.

Най-високоплатеният супермодел - Жизел Бюндхен, направи последното си ревю. Бразилката, която само миналата година регистрира доходи от 47 млн. долара, избра седмицата на модата в Сао Пауло за край на своята близо 10-годишна кариера като модел. Именно там преди 20 години бразилката за пръв път се качи на подиума. Тогава тя е едва 14-годишна, днес е на 34.



Въпреки че се оттегля, Жизел все още е смятана за най-добрия модел в света и според списание "Форбс" има най-високите доходи в сферата вече осма поредна година. Освен дефилета по подиумите в целия свят, Бюндхен е подписала договори с няколко марки, на които е рекламно лице.

В публиката на последното ѝ ревю беше съпругът ѝ Том Брейди, от когото тя има две деца. Бразилката обяви, че се оттегля от светлините на прожекторите, за да се посвети на семейството си.

Въпреки че може да си позволи да не работи никога повече, тя все пак ще участва във фотосесии. Жизел е добре позната и като активист за опазване на околната среда, а през 2009 г. стана посланик на добра воля на ООН.

#Жизел Бюндхен #модел #подиум

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници