Нина Добрев си тръгва от "Дневниците на вампира"

Нина Добрев си тръгва от "Дневниците на вампира"
Нина Добрев Снимка Фейсбук
A A+ A++ A

Канадската актриса от български произход Нина Добрев съобщи, че няма да участва в седмия сезон на популярния сериал "Дневниците на вампира".

26-годишната актриса обяви в Инстаграм, че участието й в популярния сериал ще приключи след шестия сезон. Тя и другата звезда от сериала - Майкъл Тревино, се събраха на импровизирано парти за сбогом сред природата, заедно с част от екипа на продукцията.

"Прекарах най-красивия уикенд в Джорджия с моето телевизионно семейство от екипа на "Дневниците на вампира". Искам да бъда първата, която ще ви съобщи, че това не е просто празник, а парти за сбогуване", пише Добрев.

"Историята на Елена бе шест сезона приключение, които са шест години от моя живот. Аз бях човек, вампир, двойник, луд безсмъртен, бях отвлечена, убита, възкръснала, измъчвана, проклета, мъртва и немъртва, а има да се случват толкова много неща още до края на сезона през май. Елена не се влюбва само веднъж, а два пъти, в две епични сродни души, които станаха едни от най-добрите ми приятели. Чрез тях разширих семейството си и ще ги обичам вечно.", споделя Нина.

#"Дневниците на вампира" #Нина ДОбрев #Добрев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници