Министърът на образованието: Нямам нищо общо с Реформаторския блок

Министърът на образованието: Нямам нищо общо с Реформаторския блок
Министър Тодор Танев участва в пресконференция на тема "Насилието в училище". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Министърът на образованието проф. Тодор Танев се разграничи от Реформаторския блок, който го издигна на министерския пост.

В отговор на журналистически въпрос по време на пресконференция в МОН дали тези критиките на Реформаторите, разпространявани от медии, са само слухове или истина, професорът заяви, че до този момент никой от Блока не го е викал на разговор за евентуална оставка и не е обсъждал с него критики към работата му, предаде "Дарик".

„Възможно е да има такова нещо, ще го проуча и ще си говорим. Защо Министерски съвет до момента не са поставили въпроса за моето име, това не знам. Защо се поставя от Реформаторския блок, а не от други, това също не знам. Също така дали са всички партии от Реформаторския блок, това също не знам. Създадох на Реформаторския блок Гражданския съвет, автор съм му с още двама души, но аз съм му главният. Септември месец една от партиите в Реформаторския блок прецени, че повече такъв Граждански съвет не й трябва и с юридически жаргон доказа, че такова нещо може би няма, но винаги има контра, пак толкова юридическо доказателство, че същност го има", обясни проф. Танев.

#Тодор Танев #Танев #реформаторски блок #реформатори #МОН

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници