Брендо издаде книгата "Съзирам душата на България", пише втора творба

Брендо издаде книгата "Съзирам душата на България", пише втора творба
A A+ A++ A

Евелин Банев-Брендо, който е осъден на две инстанции в Италия като ръководител на международна група за трафик на кокаин, написа книга и я издаде. Авторът, чиято локация е неизвестна, е озаглавил творбата си "Съзирам душата на България".

Ето како гласи посланието към читателите:

„Имал съм и други тежки периоди в живота си, но времето в затвора не може да бъде сравнено с нито един от тях, споделя той. Когато човек загуби свободата си, разбира, че тя е една от най-големите ценности. През този период отхвърлих отчаянието, опровергах озлоблението, прецених за излишно да споделя дори, че не съм извършил нищо нередно. Вместо това избрах да напиша своето послание към тези, които искат да променят живота си и да се чувстват освободени, удовлетворени и щастливи. Тази книга се роди в затвора, защото любовта към живота не може да бъде лишена от свобода”.

От задната корица става ясно още, че Банев подготвя втора творба, озаглавена "Отворената книга".

Информацията, че човекът, сдобил се с прозвището Краля на кокаина, пише книга, се появи в края на януари, когато стана ясно, че той е изчезнал три месеца по-рано. Тогава вътрешният министър Веселин Вучков обясни, че Банев не е обявяван за издирване, защото не е имало такова искане. Справка на Софийския апелативен съд, разпространена на следващия ден обаче, показа, че Брендо е с наложена забрана да напуска страната.

През април Банев трябва да се изправи пред Върховния касационен съд, за да отговаря по обвинения за организиране и участие в престъпна група, изпрала 21 млн. лева.

#Брендо #Евелин Банев-Брендо #книга

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници