10 000 левскари на "Арена Армеец" за спасението на баскетболния клуб

10 000 левскари на "Арена Армеец" за спасението на баскетболния клуб
Сините" фенове напълниха столичната зала "Арена Армеец" в подкрепа на каузата за спасяването на баскетболния Левски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Близо 10 хиляди фенове на Левски пристигнаха в зала "Арена Армеец", за да подкрепят каузата за спасението на Баскетболния клуб на отбора, предаде БГНЕС.

Събраните средства от билети ще отидат за оцеляването на тима, който спечели требъл в 100-годишнината на Левски.

Грандиозното шоу започна с изпълнението на химна на "сините", след което бяха представени и участниците в програмата - настоящите играчи от футболния и баскетболния клуб, както и футболни легенди на отбора.

Събитието продължи с двубой между легендите и настоящите футболисти, като в крайна сметка тимът, воден от Георги Иванов, Даниел Боримиров, Александър Александров, Христо Йовов, Станислав Ангелов, Тони Здравков и Гошо Гинчев, спечели със 7:6 след много обрати.

След това започна и кулминацията - двубой между футболистите и баскетболистите в две полувремена - едно на малки вратички и едно на кошове.

Тити Папазов, който е от организаторите на събитието, благодари на "сините" фенове, след което още веднъж цялата зала изпя химна на Левски.

#Левски #Тити Папазов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници