Боби Браун решава дали да прекрати живота на дъщеря си

Боби Браун решава дали да прекрати живота на дъщеря си
Боби Браун с дъщеря си. Снимка: Инстаграм
A A+ A++ A

Боби Браун (45) помоли медиите да оставят него и семейството му на мира. На 31 януари дъщеря му от брака му с Уитни Хюстън – Боби Кристина – бе намерена в безсъзнание във ваната в дома си в Джорджия.

„Моля ви да уважите личното ни пространство. Позволете на мен и семейството ни да се справим с тази трагедия и дайте подкрепата и любовта си на дъщеря ми, която се бори за живота си. Тя има нужда от тях“, обяви с публично твърдение бившия съпруг на музикалната легенда. Боби Кристина в момента лежи в болница на системи и не може да диша самостоятелно.

Решението дали ще остане на машини е в ръцете на баща ѝ.

„Криси е на поддържащи системи и не изглежда никак добре“, каза източник пред HollywoodLife.com. Все още не е ясно каква е причината за „инцидента“, но близки до Боби Кристина разкриха, че тя страда от дълбока депресия, откакто майка ѝ бе намерена мъртва във ваната в хотелската си стая на същата дата преди 3 години.

Младата жена дори е обмисляла да потърси професионална помощ за психическото си състояние, но до този момент не го е направила. Братовчедът на Боби е убеден, че тя не е взимала наркотици и не е правила опит за самоубийство.

Междувременно Боби Браун разбра, че отново ще става баща, тъй като съпругата му Алиша Етеридж е бременна. Бъдещата майка е в 4-ия месец и Боби едва сега е признал на скърбящото си семейство за щастливото събитие. Браун не смее да се зарадва публично от факта, че чака бебе и е признал само на най-близките си, че семейството му ще се увеличи след 5 месеца. Половинката му е неотлъчно до него и преглъща всички коментари и изблици от страна на фамилията Хюстън.

#Боби Браун #Боби Кристина #Уитни Хюстън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници