Сертов имал склонност към самоубийство

Сертов имал склонност към самоубийство
Антон Тодоров.
A A+ A++ A

Политологът Антон Тодоров "хвърли бомбата" в ефира на ТВ7 във вторник със сведения, че изчезналият Петко Сертов е бил склонен към самоубийство, защото през 2009 г. Сертов е бил тежко болен и е направил опит за самоубийство.

"Сертов е избрал своя път", коментира Тодоров, който разполага с информация, че в последните години бившия шеф на ДАНС, който изчезна мистериозно в петък (5 декември), е страдал от редица заболявания, претърпял е няколко операции, поради което е започнал да поддава и психически.

Тодоров изчете част от записан разговор между Сертов и Младен Червеняков от 2011 г.,в който изчезналият бивш агент на ДС споделя, че страда от тежки депресивни мисли. Той посочи, че когато се е налагало, разузнавачът е изчезвал от България за седмица-две и е помагал в изработването на официалното становище на европейските партньори за нас.

Причина за случилото се може и да е масонството - Сертов се е познавал от школата в Лион през 1991-92 година с висшия днес масон на Франция, бивш съветник на Никола Саркози.

#Антон Тодоров #Петко Сертов #ДАНС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници