Крисчън Бейл: Джордж Клуни да спре да се вайка от славата!

Крисчън Бейл: Джордж Клуни да спре да се вайка от славата!
Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Актьорът Крисчън Бейл позира за списание WSJ във визия, подобна на последната му кинороля, а именно тази на Моисей. Скоро ще гледаме талантливия британски актьор в библейската история на Ридли Скот „Изход: Богове и царе“, а междувременно той дава откровено интервю за декемврийския брой на изданието.

40-годишната звезда от хита „Американска схема“ споделя някои от своите възгледи относно другите знаменитости в Холивуд като например Джордж Клуни, които редовно се оплакват, че папараците и таблоидите нахлуват в личния им живот. „Това е толкова скучно! Джордж трябва просто да млъкне, да си живее живота и да спре да се оплаква от славата си. Аз не се вайкам за подобни неща“, казва Бейл.

Той допълва: „Бях в Италия с жена си, аз отивах на работа, а тя искаше да се разходи, но охраната на хотела не я пусна да излезе, защото пазели неприкосновеността на личния живот на Клуни, който в този момент беше в същия хотел. Това доста ме ядоса. Подобно поведение най-малкото подкопава чуждото достойнство!“

Носителят на "Оскар" си припомня и как почти загубил ролята си във филма от 2000 г., който го направи известен, а именно „Американски психар“ и то заради Леонардо ди Каприо. В крайна сметка Лео се отказал, а той проявил огромна упоритост пред режисьора на лентата и той решил да експериментира с него.

 

#Крисчън Бейл #Джордж Клуни #Леонардо ди Каприо

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници