Станишев: Дясна коалиция, голяма коалиция или предсрочни избори

Станишев: Дясна коалиция, голяма коалиция или предсрочни избори
Сергей Станишев Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев заяви, че най-важното в момента е да имаме план за действие за бъдещето, защото реално пред страната се очертават 3 перспективи - дясна коалиция, начело с ГЕРБ, голяма коалиция, или предсрочни избори. Изявлението бе направено на влизане за пленума на левицата на "Позитано" 20.

"Всички политици трябва да проявим смирение и отговорност за държавата, на първо място, - за хората", заяви Станишев, цитиран от БГНЕС

Той каза също, че слабият резултат на БСП не е добра новина за България, защото България има нужда от силна левица и партия, която да защити интересите на хората.

Станишев уточни, че на пленума ще стане ясен анализът на ръководството.

"По-важно от самия анализ и конкретните причини е какво ще прави БСП от тук-нататък. Най-глупаво е да се самоизбием като партия. Винаги е имало такива рефлекси в БСП, особено след тежка загуба. В тази нестабилна политическа ситуация БСП трябва да се мобилизира, да има план за вътрешна организация и най-важното-да работи на базата на ясни политики и в диалога, който предстои с ГЕРБ и с всички други партии, както и да има последователност в политиките, добави Сергей Станишев.

#Сергей Станишев #Станишев #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници