Депардийо ограбвал гробове и се прехранвал като жиголо и бияч

Депардийо ограбвал гробове и се прехранвал като жиголо и бияч
A A+ A++ A

Жерар Депардийо направи още потресаващи признания, след като преди време обяви, изпивал по дузина бутилки вино на ден. В автобиографията си "Така стояха нещата" актьорът твърди, че на младини ограбвал гробове и се прехранвал като жиголо и бияч.

"Когато бях 10-годишен, изглеждах на 15. Обикалях улиците на родния ми град Шатору с идеята да намеря някой гей, който да ми плати за секс с него", пише той, без да става ясно дали е заработил нещичко.

По-късно, вече 16-годишен, пък попаднал в затвора за кражба на лек автомобил. Преди това се прехранвал като жиголо, а след излизането си от затвора отново се върнал към занаята на мъжки ескорт.

"Когато бях на 20, главорезът в мен бушуваше. Бях готов да пребия някого, за да го ограбя", пише още 65-годишният актьор с руски паспорт, като и тук не става ясно дали тъмната му страна успява да се прояви на практика.

През далечната 1968 г. бъдещата голяма звезда на френското кино помагал на някакъв тип да изровят мъртвец от гроба му, за да му вземат бижутата и обувките.

#Жерар Депардийо #автобиография #актьор #кино

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници