Принц Чарлз иска да е дядо на момиче

Принц Чарлз иска да е дядо на момиче
Принц Чарлз и принц Хари са щастливи от новината за нов престолонаследник. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

„Невероятно е да бъдеш дядо отново“, споделя принц Чарлз по време на благотворителна визита пред BBC News. „Чакам го с нетърпение. Но се надявам този път да е момиче!“ Престолонаследникът на британската корона потвърди официално, че синът му принц Уилям и Кейт Мидълтън чакат второ дете, и не скри вълнението си от този факт.

Каквото и да е бебето обаче, то ще измести другия син на Чарлз, принц Хари, който от четвърти ще стане пети поред наследник на трона. Хари, изглежда, не се трогва особено от този факт и също сподели, че е много щастлив от новините.

„Бих искал да видя брат ми отново да страда, сменяйки памперси“, пошегува се Хари. „А ако е момиче, тогава ще страда още повече!“

Изглежда, целият кралски двор този път иска Кейт да има момиче, а заложните къщи във Великобритания вече приемат залози. Малко вероятно е обаче да разберем какъв е полът на бебето преди неговото раждане. Когато Кейт беше бременна с принц Джордж, дори тя и Уилям не знаеха какво дете очакват.

Междувременно Кейт отложи поредното си официално посещение заради сутрешното гадене, от което страда. Не е ясно дали херцогинята ще предприеме планираната си визита в Малта, закъдето трябваше да пътува сама в края на месеца.

#принц Чарлз #принц Хари #Кейт Мидълтън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници