Най-после актуална поп звезда от Острова идва в България

Най-после актуална поп звезда от Острова идва в България
A A+ A++ A

Джеймс Артър (Jamesarthurofficial.com), изпълнителят на супер хита Impossible, идва в България. Програмата на победителя в британския X Factor, е доста натоварена.

Той ще стане част от третия сезон на родния формат на шоуто и ще помага на Саня Армутлиева в избора й на нови звезди. Ще се включи и концерта турнето Coca-Cola Happy Energy Tour, на площад "Александър Батенберг" в София, на 14 септември.

Официално, една от най-актуалните звезди на Острова, е у нас за първи път. Това обаче не е много сигурно, тъй като Джеймс има специална приятелска връзка с младеж от български произход, който му е разказвал много за страната ни. Така че, нищо чудно, да е бил тук ингокгино и друг път.

В началото на 2012 г. бъдещата звезда обитава малка боксониера в градчето Солтбърн край Мидълзбро. Въпреки че е надарен с неподражаем вокал, с характерен цвят и звучност, по това време Джеймс е лишен от възможноста да сподели уникалния си талант със света. Само две години по-късно той вече обикаля света, излизайки на сцена пред фенове, ревностно следващи всяка стъпка в кариерата му.

Артър намира в музиката отдушник по време на най-трудния период в живота си. Родителите му приключват отношенията си с тежък развод, когато бъдещият изпълнител е едва 9-годишен. Когато навършва 14, ситуацията в разбитото семейство се влошава дотолкова, че Джеймс сам решава да напусне дома си и да влезе в системата за приемна родителска грижа.

Още с първата си поява на сцената в предаването, Джеймс поразява цялата страна с магичната си версия на песента Young, изпълнявана в оригинал от тогавашния член на журито във формата Тулиса Контоставлос. Последвалите изключителни интерпретации на The Power of Love, Let’s Get It On и Hometown Glory на Адел го утвърждават като многообещаващ и удивително талантлив артист.

Скоро след победата в X Factor излиза първият му сингъл, световният хит Impossible, който  още през първата седмица след дебюта си на първо място в британската класация се продава в милион и половина копия на Острова и в два милиона и половина по целия свят.

Сингълът веднага се превръща и в предпочитано парче за изпълнение от кандидатите за финалисти в българския формат на шоуто, които направиха няколко запомнящи се изпълнения на песента по време на тренировъчния лагер. През 2013 г. продуцентската компания на Саймън Кауъл SyСo издава албума му „Джеймс Артър”, който заема втора позиция в класацията за албуми в родината на изпълнителя. В момента работи върху втория си албум.

#музика #Джеймс Артър #X Factor #турне

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници