Назначиха нов заместник на Тотю Младенов

Назначиха нов заместник на Тотю Младенов
Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от днес Зорница Русинова е новият заместник на министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Със заповед на министър-председателя Бойко Борисов от днес Зорница Русинова е новият заместник на министъра на труда и социалната политика Тотю Младенов.

Русинова ще координира дейността в сферата на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ (ОПРЧР), европейските програми и проекти, международната дейност на МТСП и политиката на пазара на труда, съобщи агенция „Фокус“.

От юли 2009 г. до сега Зорница Русинова заемаше длъжността главен директор на Главна дирекция „Европейски фондове, международни програми и проекти“.

Преди това тя е заемала ръководни длъжности в Министерството на държавната администрация и административната реформа, Програма за развитие на Обединените нации и др. Зорница Русинова е магистър по международни икономически отношения и магистър по българска филология, английски език и литература.

#Зорница Русинова #зам.-министър на труда и социалната политика #Тотю Младенов #министър на труда и социалната политика #Бойко Борисов #Борисов #министър-председател на България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници