Харизанова отказала да работи за Берлускони

Харизанова отказала да работи за Берлускони
Харизанова е търсена и в Италия. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Родният топмодел Венета Харизанова отказала да работи за бившия италиански премиер Силвио Берлускони. Харизанова отказала да работи в телевизията Rai 1, която е част от империята на италианския политик Mediaset.

Родната красавица от години се изявява на Ботуша и е канена неведнъж да е водеща на различни предавания. Засега явно нито едно не е отговорило на нейните изисквания.

"Парите, които ми предлагат там, са малки. Същата сума мога да изкарам и тук, което обезсмисля голяма крачка като преместването в Италия", споделя пред в. "Монитор" Харизанова. 

Доскоро Венета беше една от водещите на женското шоу "Жените говорят", но напусна уж заради по-примамливи предложения. Оказва се, че красавицата е получила три оферти от родни телевизии, които наддават тя да краси ефира им. Една от офертите е отново за женско предаване. Венета още не е решила какво ще предприеме, но е категорична за едно - няма да влезе в риалити шоу.

"Единственият формат, в който щях да се чувствам комфортно, беше "Къртицата". Отказах участие във втория сезон заради множеството алергии, които имам, и суровоядството", обяснява Харизанова.

#Венета Харизанова #Италия #Силвио Берлускони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници