Пореден депутат напуска ПГ "Атака" и отива при Бареков

Пореден депутат напуска ПГ "Атака" и отива при Бареков
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Пореден депутат от „Атака” напусна парламентарната група на националистите. Гален Монев е депозирал своята оставка в деловодството на Народното събрание.

Монев се присъедини към "България без цензура". Това стана ясно на брифинг в парламента, по време на който лидерът на ББЦ Николай Бареков представи новоприсъединилия се депутат.

"Напускам сега, в последния ден на 42-ото Народно събрание, за да съм честен към избирателите си", обясни Монев. "Правя го и заради България, това е начинът, по който можем да се противопоставим на ГЕРБ И ДПС", допълни той. Монев цитира Чърчил, като подчерта, че не е добре да сменяш принципите заради партията си, а е по-добре да смениш партията заради принципите си. Стана ясно, че името му ще бъде поставено на избираемо място в листите на ББЦ за предстоящите парламентарни избори.

Припомняме, че в края на юли още един депутат от „Атака” напусна парламентарната група. Народният представител Димитър Аврамов сам съобщи за депозираната молба за напускане и допълни, че се присъединява към Николай Бареков и партията му „България без цензура”.

Аврамов обясни, че ще води листата на ББЦ в Разград на предстоящите парламентарни избори.

#Атака #Димитър Аврамов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници