Шокиращ еротичен сакатлък сполетя палаво семейство (видео)

Шокиращ еротичен сакатлък сполетя палаво семейство (видео)
A A+ A++ A

Гротескова интимна беда се стовари върху американец от Чикаго, който сбъркал битов прибор с предмет, който е предназначен за секс.

Мъжът трябвало да поправи лампа в спалнята и за целта използвал много силно лепило. Щом свършил работа, той хвърли тубичката в нощното шкафче. Същият ден двамата се отдали на секс в спалнята.

Злополучният съпруг по навик пъхнал ръка в шкафчето, за да вземе тубичката с лубриканта, но попаднал на тубичката със силното лепило. Без нищо да подозира възбуденият съпруг изстискал върху дланта си солидно количество от съдържанието и започнал да го размазва върху члена си. А когато разбрал какво всъщност е направил

ръката му се залепила за мъжката му гордост

Той панически се опитал да я отлепи, но без успех. Тогава досетливата му жена предложила да използва лакочистител или гореща вода. Но и това не помогнало. Тогава решили да се обърнат към лекар.

Доктор Матю Валенте, който приел съпружеската двойка, признал, че за пръв път се сблъсква с такъв случай. Той отказал да разкрие как отлепил дланта от члена, но сподели, че

медицинският персонал останал поразен от примитивния начин, с който съпрузите искали да решат проблема

Вижте видео:

 

Междувременно стана ясно, че някои хора използват с новата си половинка сексиграчки, които са ги забавлявали с бивши партньори.

„От хигиенична гледна точка няма проблем сексиграчките да се използват с различни партньори, стига да са почистени с топла вода и сапун, или със специален препарат. Важно е обаче как новият партньор приема факта, че сексиграчките са използвани от някой друг. Затова може би е по-добре да се купят нови играчки, които да се използват само в тази връзка“, коментират експерти по темата.

Британците не се притесняват да използват старите си сексиграчки с новия си партньор

При някои двойки играчките се появяват още на първата среща, а други изчакват поне един месец преди да предложат по-различно забавление. Много малко изчакват повече от 6 месеца преди да споделят страстта си към играчките за възрастни.

Смелчаците, споделили играчките си с половинката си, споделят, че партньорът им също се е забавлявал. По-малко от 1 процент признават, че не са почитатели на сексиграчките.

Някои британци първо разговарят с половинката си относно тези продукти, а други се шегуват с тях или правят намеци, за да разберат какво мисли партньорът за този вид забавление. Някои дори направо подаряват сексиграчка и се надяват половинката им поне да се престори, че харесва подаръка си.

#семейство #секс #проблем #секс играчки

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници