Тя + Той в леглото: Най-подходящата комбинация според кръвната група

Тя + Той в леглото: Най-подходящата комбинация  според кръвната група

Рikist.com

A A+ A++ A

Американски сексолози от университета в Далас успяха да обяснят връзката между кръвните групи и сексуалната съвместимост между партньорите.

Оказва се, че именно кръвната група е отговорна за привличането и сексуалния живот на двойката.

Двойка

Проучването показало, че мъж и жена с нулева кръвна група са една от най-хармоничните двойки. И двамата партньори се нуждаят от постоянен физически контакт, което ги прави много щастливи.

Много подходяща двойка за секс е, когато мъжът е нулева група, а жената А. Той е активен, тя пасивна. С ласки и убеждаване той може да я отведе до високи нива на сексуална активност, но най-важното е да не действа прибързано. Мъж 0 и жена B кръвна група. Той е пасивен, тя активна. Точно това е, което им харесва и на двамата. Те могат да се наслаждават на секса навсякъде и по всяко време. Мъж 0 и жена АВ кръвна група. Тук водещ е мъжът, а неговото поведение определя отношенията. Ако той е търпелив и нежен, хармоничният сексуален живот е гарантиран. Ако обаче той е прекалено взискателен и егоист, сексуалният живот ще е изпълнен с раздори.

Легло

Мъж А и жена 0 кръвна група. Тези двамата са родени за секс, ще прекарват повече време в леглото, отколкото всички други. И двамата искат секс. Важно е да се помни, че тази двойка не трябва да забравя за предварителната любовна игра.

Мъж А и жена А кръвна група. От всички възможни комбинации това е най-подходящата комбинация за жената с А кръвна група. Тя е с този партньор, с когото може да изпита най-голямо удоволствие, и той го знае. Мъж А и жена В кръвна група. Те прекарват повече време да говорят за секс, отколкото да го правят. Броят на сексуалните пози е разочароващо малък. И двамата са плахи и недостатъчно чувствени един към друг. Жалко, защото ако се впуснат, биха могли да изпитат огромно удоволствие. Мъж А и жена АВ кръвна група. Пълен провал. Тази двойка най-вероятно няма да прави секс. Те се отнасят един към друг като брат и сестра. Орален секс въобще не се обсъжда, а традиционнияте винаги един и същ. Впрочем и с него се захващат твърде рядко.

Нетрадиционно

Мъж В и жена 0 кръвна група. Те обичат да се учат един друг на нови сексуални техники. Тя е лидер в отношенията им, но и неговите сексуални таланти не бива да бъдат подценявани. Мъж В и жена А кръвна група. Жената обича, когато двамата правят нетрадиционен секс. Мъж В и жена В кръвна група. Техният секс е посредствен, удовлетворението - също. Мъж В и жена АВ кръвна група. Това е сред най- темпераментните двойки. Те са хазартни и са в състояние да изпробват огромен брой вариации. Мъж АВ и жена 0 кръвна група. Сексът обединява тези партньори. Те ще бъдат щастлива само ако мъжът може да се адаптира към нейния темперамент и нужди. Мъж АВ и жена А кръвна група.

Той е страстен партньор, така че те правят секс достатъчно често. Но връзката им е безперспективна, ако в нея няма поне малко чувства. Мъж АВ и жена В кръвна група. Те правят секс по-рядко от всички други двойки. Въпреки това са напълно доволни един от друг. Мъж АВ и жена АВ. Вариантите за тази двойка са безкрайни. Те могат или да постигнат абсолютна хармония, или да бъдат пълни антиподи. Но ако и двамата подходят към секса творчески, не би трябвало да има проблем, пише "Телеграф".


#кръвна група #секс

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници