Робърт Дауни: Сюзън. Аз. Бебе. Момиче. Ноември. Скорпион?

Робърт Дауни: Сюзън. Аз. Бебе. Момиче. Ноември. Скорпион?
Робърт Дауни Джуниър се похвали за нова рожба в социалните мрежи. Снимка: Фейсбук
A A+ A++ A

Лошото момче Робърт Дауни Джуниър съвсем скоро ще стане татко отново и е на седмото небе от щастие.

Това личи и от неговото мило признание във Facebook. „Не знам дали това е „мъжки свят“, но определено жените го преобръщат. Със Сюзан сме щастливи да обявим, че чакаме дете. Момиче. През ноември“, написа той в социалната мрежа.

Не толкова многословен бе в Twitter, но отново успя да трогне почитателите си, които го обсипаха с куп поздравления. „Сюзън. Аз. Бебе. Момиче. Ноември. Скорпион?“, заяви „железният човек“. Това съобщение веднага предизвика още повече симпатии към актьора, който за пореден път доказва, че е прекалено земен и отворен към феновете си за разлика от повечето си колеги.

Хубавата новина идва една седмица след като големият син на звездата бе арестуван заради наркотици. В момента 20-годишният Индио се лекува в рехабилитационен център в калифорнийския град Малибу.

Тогава Робърт направи изявление по повод ареста и пое част от вината за случващото се. „За съжаление, има генетичен елемент по отношение на пристрастяването и Индио сигурно го е наследил от мен. Той получава цялата подкрепа и разбиране от страна на семейството, всички сме зад него и ще му помогнем.“

Самият актьор дълги години се бори с пристрастеността си не само към дрогата, но и към алкохола и неведнъж е бил арестуван заради това. За щастие, от доста време насам вече е чист и се радва на семейно щастие.

Индио е от предишния брак на актьора с модела Дебора Фалконър. От настоящата си съпруга Сюзън Робърт има син Екстън Елиас. Двамата са заедно от девет години.

#Робърт Дауни Джуниър #Малибу

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници