Лора Караджова чака момиченце

Лора Караджова чака момиченце
Лора Караджова е щастлива, че ще става майка. Снимка: ehograf.info
A A+ A++ A

Лора Караджова най-сетне разкри пола на бебето, което очаква. Блондинката криела от суеверие, но вече се престрашила да каже пред роднини и приятели, че ще си има дъщеря.

Разбира се, най-щастливи се оказали баща й Данчо Караджов и майка й. Това е вторият път, в който в семейството им ще се появи момиченце. Преди 2 години братът на Лора - Даниел, също се сдоби с дъщеря, която кръсти Ния.

„Щастлива е, тайно се надяваше да е момиче, но не беше сигурна, и когато научи, се втурна да купува роклички“, издават приятелки на Лора.

 

Щастливата бъдеща майка дори вече е решила как ще кръсти своята рожба. Тя обаче криела упорито от всички какво име е избрала. Приближени до нея обаче разкриват, че има голяма вероятност малката принцеса да бъде кръстена на един от двамата й родители. Терминът й е в началото на есента.

 

Караджова очаква дете от своето гадже Валентин Славов, който е с 4 години по-малък от нея. Двамата се запознават покрай екстремните спортове, на които и двамата са фенове. С Вальо се познава и бившият приятел на Лора - Део.

 

#Лора Караджова #Део #Валентин Славов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници