За Сюзан Сарандън Брад Пит винаги бил „специален“

За Сюзан Сарандън Брад Пит винаги бил „специален“
Сюзан Сарандън винаги е вярвала в потенциала на Брад Пит. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Сюзън Сарандън казва в новия брой на списание Hollywood Reporter, че винаги е знаела, че Брад Пит ще бъде нещо специално. Кариерата в киното на годеника на Анджелина Джоли започва именно в хита на Сюзън и Джина Дейвис „Телма и Луиз“. В култовата лента той има малка роля, но тя е неговият голям пробив.

67-годишната Сарандън днес казва, че дори и толкова рано в кариерата си Брад се е държал уверено пред камерата и като цяло актьорството му се е отдавало лесно.

Тя казва: „Той изглеждаше така, сякаш се забавлява истински на снимачната площадка. Снимките бяха абсолютно лесна задача за него. След като видях филма готов, знаех, че той наистина е специален актьор и че ще постигне много. Освен това той е много умен мъж“.

Междувременно, ко-звезда на Сюзън от лентата – 58-годишната Джина Дейвис, признава в изданието, че ѝ е било много трудно да снима любовната сцена с Брад.

Тя казва: „Това беше голямо предизвикателство! Просто не знаех как да го направя. Той беше толкова красив, че непрекъснато се разсейвах и си забравях репликите“.

#Сюзан Сарандън #Брад Пит #Анджелина Джоли

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници