Шая Лебьоф арестуван за хулиганство

Шая Лебьоф арестуван за хулиганство
Снимка: www.foxnews.com
A A+ A++ A

28-годишният актьор Шая Лебьоф бил арестуван по време на мюзикъла на Бродуей "Cabaret" и изведен с белезници от залата.

Лебьоф посетил постановката, в която участват колегите му Мишел Уилямс и Алън Къминг, но още по време на първото действие охраната била повикана, тъй като актьорът се държал непристойно, пушел и дори се удрял нарочно в други хора от публиката.

Шая не спрял да говори на висок глас и пречел на актьорите, а зрители по-късно споделили, че през цялото време не пожелал да седне, за да не пречи.

След като го извели от театъра, актьорът бил ескортиран до най-близкото полицейско управление. Полицаите го разпитали и тъкмо когато трябвало да му свалят белезниците и да го пуснат да си ходи, той избухнал и започнал да ги ругае и дори ги наплюл.

Повдигнати са му общо три обвинения за нарушение на реда и по последни данни актьорът все още е в ареста.

Припомняме ви, че напоследък актьорът започна да се държи доста скандално, а през февруари месец дори се появи с хартиена торба на главата по време на премиерата на филма "Нимфоманката". На същия фестивал, където беше представен филма, актьорът напусна пресконференцията преждевременно, след като се скара с журналист и остави колегите си от лентата в пълно недоумение.

#Шая Лебьоф

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници