Антоний Гълъбов: Сергей Станишев бяга!

Антоний Гълъбов: Сергей Станишев бяга!
„Сергей Станишев бяга, БСП е в пълна паника“, заяви политологът Антоний Гълъбов. Снимка: zemedelci.org
A A+ A++ A

„Сергей Станишев бяга, БСП е в пълна паника“, заяви за Радио „Фокус“ политологът Антоний Гълъбов в коментар на внесената от лидера на социалистите молба в деловодството на Народното събрание за прекратяване на пълномощията му като народен представител.

„Аз се надявам, че заседанието на ИБ ще вземе някакви малко по-смислени и категорични решения, като това би трябвало да означава още до края на днешния ден правителството да подаде оставка“, посочи Гълъбов. Според него това е единственият начин, по който страната ни може да влезе в една оздравителна процедура на подготовка на предсрочни избори и край на това управление“, подчерта Гъръбов.


Според него същественият въпрос не е толкова в личната кариера на Сергей Станишев, от която той смята, че се интересуват само близките му, „същественият въпрос е в това, че очевидно БСП се намира в пълна паника, очевидно партията мандатоносител не е в състояние да прогнозира и да управлява собствените си действия и това се превръща в риск за страната“ , каза още политологът и изрази опасения, че щетите, които това правителство може да нанесе на страната, ще бъдат преодолявани дълго време.

#Антоний Гълъбов #ИБ #БДП #Сергей Станишев #Гълъбов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници