Хю Лори идва в София с певица от Гватемала

Хю Лори идва в София с певица от Гватемала
Снимки: Артишок
A A+ A++ A

Екзотичната, чаровна и изключително талантлива певица Габи Морено пристига в София като част от The Copper Bottom band, с който Хю Лори ще се представи на 11 юли в зала 1 на НДК.

Вокалистката от Гватемала с латино „Грами“ за най-добър нов изпълнител от 2013 г. ще блесне в дует с любимия на милиони фенове актьор.

Другата гласовита дама, която ще му припява, е американската соул дива Джийн МакКлейн.

Целият бенд на Лори е от общо седем души, а репертоарът е от танго, джаз и блус стандарти, подправени с много чар и хумор.


На снимката горе: Габи Морено

На въпроса какво да очаква публиката от шоуто, в наскоро дадено интервю Хю Лори отговаря: „Надявам се, че хората ще правят всичко това, което би трябвало да правят. Да се смеят, да плачат, да танцуват и всякакви подобни неща ... Не искам представянето на албума да е просто рецитал. Искам да е драматично, романтично, забавно и вълнуващо – да бъде истинско шоу!“.

Пролетното турне на звездата от „Д-р Хаус“ започна от Ванкувър, Канада, и ще продължи на територията на САЩ до началото на юли. След кратка почивка го очакваме у нас в рамките на европейското турне в подкрепа на втория му албум Didn’t It Rain (2013), започващо именно от София на 11 юли.

Билетите за концерта са на привършване, обявиха организаторите.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници