Меглена Кунева: В ръцете ми е единството на Реформаторския блок

Меглена Кунева: В ръцете ми е единството на Реформаторския блок
Според Кунева всички дребни партийни и лични сметки правят политиците да изглеждат от малък мащаб. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

В ръцете ми е единството на Реформаторския блок. Знаех го, когато подписахме учредителното споразумение. Ако „България на гражданите“ не се беше присъединила към Реформаторския блок, това щеше да бъде старата формула на Синята коалиция, коментира лидерът на ”Движение България на гражданите” Меглена Кунева пред Радио ”Фокус” .

„С присъединяването на ”България на гражданите” поех много сериозна отговорност, включително и пред компактна партия като ДБГ. В голямата си част моят политически опит е европейски. Знам как трябва да се постъпва, за да има европейски стандарт в България. Нямам никакво колебание в това, че мога да го направя, подчерта още лидерът на ДБГ и добави, че може да издържа на всякакви изпитания в името на единство в РБ, което, по думите й, до голяма степен се държи от нея като председател на най-голямата партия в рамките на Реформаторския блок“, заяви Кунева.

Според Кунева всички дребни партийни и лични сметки правят политиците да изглеждат от малък мащаб.

„През малки по мащаб политици голяма страна и голяма политика не се правят“, допълни още тя и подчерта, че е готова да даде друг мащаб и на политиката на Реформаторския блок и на България.

#Реформаторския блок #Меглена Кунева #Кунева #България на гражданите #РБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници