Правят втора част на "Господарка на злото"?

Правят втора част на "Господарка на злото"?
Джоли подхвърли, че може да има втора част на "Господарка на злото". Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Малко след премиерата на "Господарка на злото" Анджелина Джоли заговори за втора част на филма. Адаптираната версия на приказката за Спящата красавица счупи всички боксофис класации със 170 млн. щатски долара приходи от продажба на билети. Включително у нас Злодеида е най-доходоносната героиня на Джоли с над 330 хил. лв. за премиерния уикенд.

С този магнетичен образ Анджи се завърна на големия екран след 4-годишно отсъствие. На премиерата на филма тя определи злата орисница като"една от най-трудните си роли". Призна също, че разбулването на мистерията зад това как орисницата е станала зла, я е привлякла от първо четене.

"Всички знаем приказката на "Спящата красавица", познаваме и Злодеида ,и знаем какво се е случило на кръщенето, защото сме израсли с тази история. Но не знаем какво е станало преди това."

В Китай обаче Джоли, която днес навършва 39 г., зарадва феновете си с още една новина – вероятно е да има втора част на касовата киноприказка.

"Беше трудно да я изиграя, но беше и забавно. Може би ще ми се отдаде възможност да я играя отново." Заяви пред пресата в Пекин половинката на Брад Пит.

Напоследък Джоли е посветена основно на своите режисьорски проекти и признава, че те й носят голямо удовлетворение.

"Щастлива съм, че започнах режисьорска кариера. Не знаех дали ще съм способна успешно да направя тази промяна. Обичам да разказвам истории. Учиш толкова много за живота. В моя случай, двата филма, които съм правила досега се били свързани с историята, и това беше един доста пълноценен опит ,в който имах възможността да работя в тясно сътрудничество с екипа си. Така че, аз обичам режисьорската работа и бих искала да се занимавам с това повече. Смятам да играя по-малко, отколкото ще режисирам за в бъдеще , и това ще ме прави щастлива."

#Анджелина Джоли #Китай #Брад Пит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници