Бербатов: Да не съм Бил Гейтс, та да оправя ЦСКА

Бербатов: Да не съм Бил Гейтс, та да оправя ЦСКА
Младите надежди, които ще представят България на Международната купа „Данон“ в Бразилия, получиха трофея лично от Димитър Бербатов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Нападателят на Монако Димитър Бербатов в петък посети стадион „Българска армия“, където награди победителите в детския турнир „Данониада“. След като се снима много пъти с децата, Бербатов отдели време и на медиите, като говори за състоянието в бившия си клуб ЦСКА, съобщава „Гонг“.

Футболистът не беше особено словоохотлив, като нито потвърди, нито отрече, че е купил пакет акции на „червените“. На въпрос кога ще помогне във финансирането на клуба, Бербатов отговори:

„Аз да не съм Бил Гейтс, това е работа на много хора. Аз не съм човекът с магическите пръчки, та да оправям ЦСКА. В момента други неща са ми на главата, когато те приключат, може да започна нещо друго. Нямам близки връзки с хората от ЦСКА, разберете, хора. Щом са взели клуба, трябва да се оправят.“

„А иначе може и да съм си купил акции много преди това, но няма да казвам нищо. Това са си мои неща. В момента съм действащ футболист и други мисли са ми на главата. Лошото е, че трябва да се дава пример.

Половин България е „червена“ и ако си истински цесекар, отиваш и го правиш, не трябва да чакаш примери. За последно ви казвам, не съм говорил с Александър Томов, той не ме е търсил“, сподели Бербатов.

#Монако #Димитър Бербатов #Бербатов #Александър Томов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници