Достена Лаверн: Няма нужда Станишев да подава оставка

Достена Лаверн: Няма нужда Станишев да подава оставка
Лаверн беше на пето място в лисата, но вероятно ще остане извън европарламента заради неочаквания успех на номер 15 в нея Момчил Неков. Снимка: delnik.net
A A+ A++ A

Ще продължа да работя за лявата идея дали в Париж, дали в Ню Йорк, където също имам предложение. По-важното за мен е, че участвах на високо място. Имах уникалната възможност да видя как се провеждат избори, как хората са жадни да дискутират, заяви кандидатът за евродепутат Достена Лаверн пред Би Ти Ви.

Лаверн беше на пето място в листата, но вероятно ще остане извън европарламента заради неочаквания успех на номер 15 в нея Момчил Неков.

Според нея многото гласове за Неков са техническа грешка, като хората са попълнили номера на бюлетината на партията на две места.

„Не може неизвестен човек да получи повече от неговия председател“, допълни тя. Лаверн все пак посочи, че възможността за преференция в изборите е добра.

Достена Лаверн коментира и резултатите на БСП на изборите. Според нея не е нужно лидерът на левицата Сергей Станишев да подава оставка.

„Не е загуба за БСП, нормално е партиите, които управляват, да получат по-ниски резултати, вижте Оланд“, каза Лаверн.

#Достена Лаверн #Лаверн #Сергей Станишев #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници