Звезда от "Беднякът милионер" e пристрастена към обувките

Звезда от "Беднякът милионер" e пристрастена към обувките
A A+ A++ A

Звездата Фрейда Пинто от "Беднякът милионер" притежава повече обувки, отколкото може да преброи.

"Най-голямата ми мания са обувките и ако трябва да бъда честна, дори не знам колко чифта имам", разкрива красавицата в интервю за арабското издание на сп. "Харпърс Базар".

"Малко е неприлично,

но съм сигурна, че има хора, които имат повече от мен

Странно е, защото моята любов към обувките не се изразява в това задължително да ги нося, тъй като дори дните в годината не са толкова много. Красиви са, те са изкуство, мога просто да ги гледам и да им се наслаждавам", добавя актрисата.

Споделя, че преди да стане известна не винаги се е смятала за момиче с впечатляващ външен вид. "Миналата година бях на едно събитие с Карли Клос. Тя е истински красива и до нея се чувствах като малка мравка", коментира Пинто.

За пръв път актрисата се почувствала като звезда

когато от луксозната марка "Шанел" изявили желание да създадат роклята й за премиерата на филма, спечелил 8 награди "Оскар".

"Беше невероятно, че такава известна марка повярва в мен и се чувствах като истинска късметлийка. Когато облечеш "Шанел" на премиера, се чувстваш така, сякаш наистина си успял", заключава тя.

Друга страстна почитателка на обувките е и Имелда Маркос, бившата първа дама на Филипините, която притежава колекция от 3 000 чифта.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници