Нова мода - бебоци с изписани вежди

Нова мода -  бебоци с изписани вежди
Вълната заля интернет само месеци след като Ким Кардашиян беше обвинена, че е оскубала веждите на едногодишната си дъщеря
A A+ A++ A

Оставяте съпруга си за няколко минути с бебето, а когато се връщате, откривате, че детето ви е смръщило изрисуваните си вежди, а мъжът ви виновно държи молив за грим в ръка. Не ви остава нищо друго, освен да направите снимка на неговото творение и да станете част от новата мода, заляла интернет, пише "Труд".

Снимки на бебета винаги са се борили за повече лайкове във виртуалното пространство, а сега изобретателността на гордите с отрочетата си родители не признава граници.

Последният писък са изрисуваните вежди, които майки и бащи определят като напълно безопасни, ако, разбира се, пазят очите на децата си.

Вълната заля интернет само месеци след като Ким Кардашиян беше обвинена, че е оскубала веждите на едногодишната си дъщеря. Тогава звездата посрещна твърденията с шегата: "Наистина ли мислите, че бих направила кола маска сега? Ще почакам да стане поне на 2 години и половина."

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници