Койна Русева ще дефилира на червения килим в Кан

Койна Русева ще дефилира на червения килим в Кан
Койна Русева
A A+ A++ A

Актрисата Койна Русева ще дефилира на червения килим в Кан по време на филмовия фестивал.

На 19 май едно от най-талантливите имена на родната театрална и филмова сцена, заедно с журналиста Михаил Дюзев, ще бъде сред представителите на страната ни в партньорство с известна марка уиски – основен партньор на кинофорума.

Тази година Койна Русева ще може да разчита на силното участие на българския филм „Скъпа моя нощ“ на режисьора Камен Калев, както и на родния късометражен Janne of love, копродукция с Финландия, селектиран в The Short Film Corner.

Всяка година фестът представя и партньорството си с Film Aid. Хуманитарната организация има образователна цел и нейна мисия е да съживява надеждата в кризисни региони, бежански лагери, както и да достига до социални групи в неравностойно положение по цялото земно кълбо.

Основана през 1999 г. по време на Балканската криза, Film Aid работи в тясно сътрудничество с Агенцията за бежанци на ООН и други световни хуманитарни организации за разпространението на киноизкуството, което информира, вдъхновява и съживява волята за действие и промяна на повече от 1 милион души.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници