Джъстин Бийбър се забърка в поредния скандал с полицията

Джъстин Бийбър се забърка в поредния скандал с полицията
Джъстин Бийбър, снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Миловидният Джъстин Бийбър се забърка в поредния скандал. Следователи от Лос Анджелис са заподозрели 20-годишния канадски поп певец в опит да извърши грабеж, съобщи USA Today.

В понеделник вечерта предполагаемата жертва на готвения взлом телефонирала в полицията и на следващия ден лицето е било разпитано.

Засега не е известно дали грабежът е станал в частно жилище, офис или на друго място. 20-годишният тийн идол нито е арестуван, нито е  разпитван.

През януари Джъстин беше арестуван заради шофиране в нетрезво състояние и с невалидни документи. Преди това при полицейска проверка в дома му в Лос Анджелис бяха открити наркотици.

Беше обвинен и от съсед, че е хвърлял яйца по къщата му и нанесъл щети за хиляди долари, а през юли миналата година властите на границата между САЩ и Канада конфискуваха марихуана и други видове наркотици в един от автобусите от турнето на певеца.

През 2013 г. в Южна Америка той изписа името си със спрей върху стената на хотел в Рио де Жанейро. Беше обвиняем и за потъпкване на националния флаг на Аржентина по време на концерт.

Очакваме следващата му изцепка...

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници