Местан: Уморих се от самоцелната политическа конфронтация

Местан: Уморих се от самоцелната политическа конфронтация
Лидерът на ДПС бе категоричен, че представителите на партията в ЕП ще се водят в работата си само от националния интерес на България. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Уморих се от самоцелната политическа конфронтация, от самоцелната деструкция. Надявам се и другите политически лидери да се уморят и да разберат, че с езика на омразата и агресията на никого няма да успеем да помогнем. Трябва да бъдем полезни и за страната си, заяви в Русе лидерът на ДПС Лютви Местан на среща със симпатизанти в Русе.

„Евродепутатите от ДПС ще се борят да обърнат погледа на Европа към малкия човек и малките населени места. Членството на България в ЕС е една много голяма промяна. Аз обикалям из страната и търся мястото на малкия човек в тази голяма промяна, срещам го, но не виждам в очите му самочувствието на европеец. Той ще го придобие, когато Европа влезе в последния квартал и село, когато бъдат ремонтирани пътищата до малките населени места. За това ще работят евродепутатите от ДПС – най-пренебрегваните през последните 7 години да получат пряка помощ от Европа“, заяви Местан, цитиран от БГНЕС.

Лидерът на ДПС бе категоричен, че представителите на партията в ЕП ще се водят в работата си само от националния интерес на България.

„Не знам какво им става на останалите, но когато стъпят в Брюксел, започва едно непрекъснато очерняне на страната ни, водени от теснопартийния си егоизъм. Да, ние също ще споделяме пороците и недостатъците на политическата ни система, но ще го правим честно, без клеветене. Защото нашите кандидати за евродепутати са в листата не на етническата, а на националната партия ДПС“, каза още Местан.

#Лютви Местан #Местан #ДПС #Брюксел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници