Богатите правят по-малко секс

Богатите правят по-малко секс
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Само 4 процента от хората с високи доходи правят секс всеки ден, показват данните от ново изследване на компания за сексиграчки сред 1600 анкетирани. За сравнение, хората, които печелят по-малко, са три пъти повече.

Една трета от тези с доходи над 50 000 паунда годишно правят секс само веднъж седмично. При хората с доходи под 15 000 паунда процентът е два пъти по-малък - 17.

Половината от хората със средна заплата между 15 000 и 34 000 паунда правят секс няколко пъти седмично, за разлика от 44 процента от тези с доходи над 50 000 паунда.

Всеки пети с нисък доход оценява качеството на секса, който прави, с 10 от 10 точки, а само 10 на сто от тези с високи доходи дават същата оценка.

Макар че правят по малко секс, по-богатите са по-приключенски настроени между чаршафите. 45 процента от богаташите и 19 на сто от тези с доходи под 15 000 долара са правили тройка поне веднъж.

83 на сто от хората с високи доходи са се радвали на ласки на открито, а всеки трети с нисък доходи не знае за какво става въпрос.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници