Серията HTC One идва със Sense 4.0, чудесни снимки и страхотен звук

Серията HTC One идва със Sense 4.0, чудесни снимки и страхотен звук
A A+ A++ A

Както беше ясно предварително, HTC представи по време на мобилния конгрес три нови телефона от серията One - One X, One S и One V. One X е водещият телефон, който разполага с 4,7" Super LCD 2 дисплей и четириядрен процесор NVIDIA с тактова честота 1,5GHz. One S е с 4,3" екран и 1,2GHz двуядрен процесор, докато дисплеят на One V е 3,7" SLCD с резолюция 480 х 800, а процесорът му - 1GHz. Най-скромният от трите телефона ще разполага с 312 МB RAM и 4GB потребителска памет. HTC One S ще бъде забележителен и с алуминиевия си корпус, покрит със специално покритие, което го прави 10 пъти по-здрав от обикновения анодизиран алуминий.

Първите два телефона са с 8МР камера, докато One V разполага с 5МР, но и трите телефона са с бленда F2.0, която е по-голяма от тази на подобни устройтсва на пазара. Тази особеност на блендата позволява до сензора да достига 44% повече светлина, като по този начин се ускорява времето за реакция и се подобрява качеството на снимките при слабо осветление. Смартфоните ще разполагат и с възможност за запис на видео при HD качество, както и hdr функция (за запис на снимки и видео едновременно).

Освен че продължават интеграцията на продуктите си с технологията Beats Audio, с новите модели смартфони от серията One компанията добавя и 25GB пространство от Dropbox за две години. С появата на трите телефона HTC ще пусне и новата версия на интерфейса Sense. Sense 4.0 ще поддържа възможност за интеграция на всякакви услуги за доставка на музика за Music Hub, както и ще  разполага с възможност за синхронизация чрез безжична мрежа. Версията на Android е най-новата - Android 4.0. Продажбите започват през април, а моделите от серията One ще се радват на най-широката дистрибуция на продуктите на HTC до момента.

Очаквайте повече подробности, снимки и впечатления от първа ръка по-късно на страниците на Mobile Bulgaria.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници