Мотото „Всеки срещу всеки“ в пълна сила завладя „Къртицата 2“

Мотото „Всеки срещу всеки“ в пълна сила завладя „Къртицата 2“
В „Къртицата 2“ интригите продължават. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

Мотото „Всеки срещу всеки“ вече важи с пълна сила в Базата на „Къртицата 2“. Сивият кардинал – Костя, ще започне активна агитация за номинирането на Ивайла Бакалова в събота. Разбиването на коалиции и елиминирането на силни играчи като Мис България според руснака е най-логичният ход напред в играта.

ММА боецът Жоро ще подложи на собствен „детектор на лъжата“ Емил Русев. Използвайки оголения фронт около бизнесмена екоактивист след напускането на жена му и Бориса, Георги ще разпъне на кръст най-съмнителния играч в Базата и ще разнищи интимните му тайни докрай.

Бившата любима на Русев – Виктория Джумпарова, ще направи тягостния разпит още по-кошмарен, а ММА звездата ще разкрие психологията на лъжата, която прозира зад всяко негово признание. „Ако Виктория ми обещае да ми „пусне“, ще си призная всичко!“ – опита да се пошегува Емил Русев.

След седмица на глад, безалкохолни напитки и зърнени храни, тази вечер Групата най-после ще се наслади на любимите пържоли. Битката за прехрана ще бъде още по-сложна, а всеки супергерой ще доказва уменията си с три различни оръжия.

Междувременно в Изолатора Бориса откри собствен начин за релаксиране, а фактът, че започна да си говори сама, я накара да се зачуди дали това е нормално. В опит да съхрани душевния си баланс топмоделът помоли продукцията да изпрати в Изолатора и кучето й Джорджио - за компания.

#Къртицата 2 #Виктория Джумпарова #Ивайла Бакалова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници