Нова любов в „Къртицата 2“: ММА боец желае Ивайла Бакалова

Нова любов в „Къртицата 2“: ММА боец желае Ивайла Бакалова
Георги е все по-активен в ухажването на Ивайла. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

ММА боецът Георги все по-некотролируемо ухажва „Мис България 2001“ – Ивайла Бакалова, в Базата на риалитито „Къртицата 2“. Задушевните им разговори и моменти на близост обаче ще достигнат точката на кипене, където Ивайла рязко ще смени тона и ще постави Георги в позиция да желае, да се страхува и да очаква.

Освен това казанлъшкият мачо Борислав ще атакува новата си женска цел – манекенката Виктория Джумпарова, сочена за любовница на Емил Русев. Предстои да видим обаче дали този флирт ще е успешен.

Заселниците в Базата за пръв път ще видят другото лице на изключително дипломатичния играч Евгени Иванов-Пушката. Видимо ядосан и огорчен от скандалните интриги в съботното живо предаване, той се изолира от останалите участници и обяви, че не желае да бъде част от всичко това. Рязката му реакция по отношение на унизителния скандал между Бориса Тютюнджиева и Емил Каменов накара съотборниците му да се зачудят дали бившият волейболен национал всъщност не иска да напусне играта.

Това допълнително подразни Евгени и той обяви на всички, че предпочита директните коментари, а не приказки зад гърба си.

Новият жокер – англоезично списание със статия за Вини Джоунс в него, ще хвърли и нови позрения сред заселниците коя е Къртицата сред тях. Подозренията им, че Емил Русев е оцелял след елиминациите и той е най-вероятния саботьор, засега изчакват своя момент на потвърждение.

#Къртицата 2 #Ивайла Бакалова #Георги #Вини Джоунс #Евгени Иванов – Пушката #Виктория Джумпарова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници